Cash on Delivery (COD) Available! 40 ke 120 kg Sorok Lemak Sorok Buncit

INI RAHSIANYA !! Abang Kakak Yang
PERUT BERLEMAK & BONCIT Tapi Nak Nampak
Kurus, Ramping macam anak dara CEPAT DAN MUDAH??

5 SAAT JE SARUNG SETTLEE...

"Selamat Tinggal Lemak Mnegelebeh Degil" 💛

Previous
Next

Follow je step video yang diberikan untuk mudah sarung girdle

Apa Kata Mereka Yang Sudah Mengunakan Girdle Eyma Wear 😍

Hey Gadis! Serlahkan Keyakinan Diri Anda !!

Dah tiba masanya untuk anda ubah penambilan diri anda dengan Eyma Wear Girdle . Dengan Eyma Wear Girdle, anda bukan sahaja akan nampak kurus, malah anda akan merasa semangat hari-hari kerana penampiln anda berubah 100% body ramping slimm...

Saya betul-betul nak bantu sis supaya boleh pakai baju faveret sis yang lama..

Keselesaan Anda keutamaan Kami kerana ..🥰

GIRDLE EYMA WEAR Telah Terjual Lebih Daripada:

0
helai terjual sehingga kini..

Anda boleh order sekarang! dan
bayar masa barang sampa!!100% selamat. Amacam? CEPAT DAN MUDAH!

Anda takut tak dapat barang bila buat tempahan? Takpe jangan risau. Anda order je sekarang dalam website ni, dan bayar pada posmen bila barang anda sampai nanti.
  • Barang akan sampai dalam 1-5 hari bekerja bergantung pada lokasi penerima
  • Sila sediakan wang tunai yang mencukupi untuk dibayar pada posmen NINJA VAN ketika barang sampai.
  • Posmen akan menghubungi anda sebelum membuat penghantaran.
  • Tertakluk kepada kawasan liputan pihak kurier NINJA VAN.

Mudah nyerrr nak nampak KURUSS sekarang ni

JANGAN TUNGGU ESOK !!

Best Offer Just For You Right Now !!

3 GIRDLE

SET KONGSI
RM200
RM 100
00
SEHELAI RM 33
  • COLOUR RANDOM
  • COD TAMBAH RM 10
  • FREE POSTAGE (SM)
  • MONEYBACK GUARANTEE
  • PELUANG MENANG IPHONE 12 PRO
best selling

2 GIRDLE

SET PALING RUGI LAH
RM150
RM 80
00
SEHELAI RM 40
  • COD TAMBAH RM 10
  • FREE POSTAGE (SM)
  • MONEYBACK GUARANTEE
  • PELUANG MENANG IPHONE 12 PRO
Popular

5 GIRDLE

SET PALING JIMATT
RM320
RM 160
00
SEHELAI RM 38
  • COLOUR RANDOM
  • COD TAMBAH RM 10
  • FREE POSTAGE (SM)
  • MONEYBACK GUARANTEE
  • PELUANG MENANG IPHONE 12 PRO
HOT selling

SOALAN LAZIM (Q & N)

JIka anda sudah membeli, dan anda mahu REFUND DUIT semula kami tidak akan membuat MONEYBACK GUARANTEE, anda beli dan anda bersetuju dengan syarat-syarat ini. Hanya pertukaran saiz sahaja dibenarkan dengan syarat pos semula dan pos pergi (RM10) akan kami minta untuk anda bayar kepada kami supaya boleh diposkan ke anda semula. 

Ya, boleh tukar. ( Jika saiz salah disebabkan pemilihan anda sendiri ) Sila email kepada kami atau hubungi nombor talian khidmat pelanggan kami seperti yang tertera di resit pembelian untuk proses penukaran saiz. (Pertukaran boleh dibuat sebelum order anda dikeluarkan untuk diposkan dlm masa 5 jam selepas order)

Penukaran saiz hanya boleh dibuat sekali sahaja dalam masa 3 hari selepas penerimaan barang.
Anda perlu memulangkan dahulu produk kepada kami (kos pos ditanggung oleh anda) beserta dengan packaging asal.

Kami akan pos penggantian saiz kepada anda setelah menerima pemulangan produk
terdahulu dengan keadaan baik tanpa sebarang kerosakan atau kotoran. Caj penghantaran
semula RM10 dikenakan kepada anda untuk urusan penukaran saiz.

Biasanya proses penghantaran akan mengambil masa dalam 3-4 hari bekerja bergantung pada lokasi penerima.

Postage kami dibuat setiap hari termasuk Sabtu Ahad kecuali cuti umum, menggunakan servis kurier J&T & Ninja van

MHA GLOBAL EMPIRE (003022477-M)
TINGKAT 2, PT 5399 , JALAN PANCHANG BEDENA BAGAN SUNGAI BESAR 45300 SUNGAI BESAR SELANGOR
NO. TEL : +601119086441
EMAIL : mhaglobalempire@gmail.com
Facebook™ or FB is a Registered Trademark of Facebook.com.

https://girdle.eeymawear.com is not affiliated with Facebook.com in any way, nor does they sponsor or approve any of products. All trademarks mentioned here are copyrighted by their respective owners.