HALAMAK!! LEMAK MAKIN TEBAL KELILING PINGANG NI, NAK KE GYM MALAS, PANAS & PENAT

Akak-akak mesti lepas raya ni dah busy kerja,tak ada masa nak excersice, tapi nak body nampak slim je kan?? Apa kata pakai Girdle Eyma Wear....

BACA DULU !! Khas untuk orang yang nak Sorok lemmak Sorok boncit nak rampingkan

Penatt dan malukan asyik orang kutuk jee perut dah macam simpan tayar kereta ? Nak nampak kuyus tapi tak nak cuba Girdle ,mcm mana nak dpt result kan?

Dah cuba nanti kompem sis seronok..

Hanya perlu sarung Girlde Eyma Wear terus ters0rok lelemak dan b0ncit tu dengan mudah tanpa diyet atau keluar kan setitik pewluh. Ramai yang dah cuba dan gembira dengan hasilnya. Harga pun murah pulak tu.

Selebriti pun ramai dah pakai dan harga pun murr murr jee

Tengok sendiri dah berapa ramai artis malaysia pakai barang Eyma Wear...bukan biashee biashee

Jom Lihat video di Bawah

Jangan risau kak, saya jamin akak pakai komfirm akan nampak perubahn badan kecik dari asal...
Lagipun Girdle Eyma Wear Selesa Digunakan!

Material Cotton Spendex Premium Lembut & Selesa

Saya betul-betul nak bantu sis supaya boleh pakai baju faveret sis yang lama..

Keselesaan Anda keutamaan Kami kerana ..

Kami dah bantu ramai wanita yang nak sorok lemak dan perut buncit tu tau......

Hampir 95% pengguna Eyma Wear Girdle berpuas hati

Jom Lihat Testimoni di Bawah

Girdle Eyma Wear Mendapat Permintaan Tinggi Setiap Hari!

Berita Baik Yang Beli Sekarang!

GRAB SEKARANG !! NAK KURUS NAK CANTIK KENA LAH BERBELANJA SIKIT KAK UNTUK DIRI SENDIRI JUGA KAK...

BELI 2 HELAI RM 80

BELI 3 HELAI RM 100

BELI 5 HELAI RM 160

TRIPLE GIRDLE

3 HELAI GIRDLE
RM200
RM 100
00
SEHELAI RM 33
  • COLOUR RANDOM
  • COD TAMBAH RM 10
  • FREE POSTAGE (SM)
  • MONEYBACK GUARANTEE
  • PELUANG MENANG IPHONE 12 PRO
best selling

SINGLE RAYA

2 HELAI GIRDLE
RM150
RM 80
00
SEHELAI RM 40
  • COD TAMBAH RM 10
  • FREE POSTAGE (SM)
  • MONEYBACK GUARANTEE
  • PELUANG MENANG IPHONE 12 PRO
Popular

BELI FAMILY RAYA

5 HELAI GIRDLE
RM320
RM 160
00
SEHELAI RM 38
  • COLOUR RANDOM
  • COD TAMBAH RM 10
  • FREE POSTAGE (SM)
  • MONEYBACK GUARANTEE
  • PELUANG MENANG IPHONE 12 PRO
HOT selling

Soalan Lazim (FAQ)

JIka anda sudah membeli, dan anda mahu REFUND DUIT semula kami tidak akan membuat MONEYBACK GUARANTEE, anda beli dan anda bersetuju dengan syarat-syarat ini. Hanya pertukaran saiz sahaja dibenarkan dengan syarat pos semula dan pos pergi (RM10) akan kami minta untuk anda bayar kepada kami supaya boleh diposkan ke anda semula. 

Ya, boleh tukar. ( Jika saiz salah disebabkan pemilihan anda sendiri ) Sila email kepada kami atau hubungi nombor talian khidmat pelanggan kami seperti yang tertera di resit pembelian untuk proses penukaran saiz. (Pertukaran boleh dibuat sebelum order anda dikeluarkan untuk diposkan dlm masa 5 jam selepas order)

Penukaran saiz hanya boleh dibuat sekali sahaja dalam masa 3 hari selepas penerimaan barang.
Anda perlu memulangkan dahulu produk kepada kami (kos pos ditanggung oleh anda) beserta dengan packaging asal.

Kami akan pos penggantian saiz kepada anda setelah menerima pemulangan produk
terdahulu dengan keadaan baik tanpa sebarang kerosakan atau kotoran. Caj penghantaran
semula RM10 dikenakan kepada anda untuk urusan penukaran saiz.

Biasanya proses penghantaran akan mengambil masa dalam 3-4 hari bekerja bergantung pada lokasi penerima.

Postage kami dibuat setiap hari termasuk Sabtu Ahad kecuali cuti umum, menggunakan servis kurier J&T & Ninja van

EYMA WEAR

www.eymawearhq.com

MHA GLOBAL EMPIRE (003022477-M)
TINGKAT 2, PT 5399 , JALAN PANCHANG BEDENA BAGAN SUNGAI BESAR 45300 SUNGAI BESAR SELANGOR
NO. TEL : +601128224325
EMAIL : empire@gmail.com
Facebook™ or FB is a Registered Trademark of Facebook.com.

https://girdle.eymawearstore.com is not affiliated with Facebook.com in any way, nor does they sponsor or approve any of products. All trademarks mentioned here are copyrighted by their respective owners.